Το Κέντρο μας παρέχει:


 Άρτια εξατομικευμένα προγράμματα από έμπειρους και ειδικευμένους συνεργάτες, σ΄ένα περιβάλλον ευχάριστο,κατάλληλα διαμορφωμένο και εξοπλισμένο για τις απαιτήσεις των δυσκολιών του κάθε παιδιού.
 Υλικοτεχνική υποστήριξη και οπτικοακουστικό υλικό για αποτελεσματικότερους τρόπους αντιμετώπισης των διαφόρων προβλημάτων.
 Εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα όπως ABA,PECS και διαγνωστικά ΤΕΣΤ όπως, Α' TEΣΤ ΣΧΟΛΙΚΉΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ,TEΣT ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ,ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ σταθμισμένα στον Ελληνικό πληθυσμό.
 Οργανωμένες ομάδες γονέων ,ομιλίες σε νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς με σκοπό την ενημέρωση και την επιμόρφωσή τους σε θέματα που τους απασχολούν από έμπειρους επιστήμονες ( ψυχολόγους , λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές).
 Την απαιτούμενη επαφή με το σχολείο του παιδιού σε συνεννόηση με τους γονείς. Οι γονείς έχουν πάντα την δυνατότητα να συζητούν με την υπεύθυνη ψυχολόγο και με την υπεύθυνη του Κέντρου.
 Όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μαθητές δημοτικού, στις καθημερινές τους ανάγκες στο σχολείο υπό την επίβλεψη άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και τη χρήση νέων τεχνολογιών.


Δεχόμαστε παιδιά νηπιακής ,σχολικής και εφηβικής ηλικίας. Όλα τα προγράμματα είναι υπό την εποπτεία παιδοψυχολόγου ή παιδοψυχιάτρου.